deixar de fumar covid
Un 2,6% de fumadors ho han deixat durant la pandèmia
22 juny, 2021
Erupción del volcán Cumbre Vieja, Canarias
L’smog volcànic provoca problemes pulmonars
30 setembre, 2021

Maternalmente: Mindfulness para un embarazo y crianza conscientes

Libro-Mindfulness

doctor Andrés Martín AsueroEl proper 13 d’octubre surt a la venda el llibre Maternalmente: Mindfulness para un embarazo y crianza conscientes, del Dr. Andrés Martín Asuero i M. Teresa Oller, de l’Instituto esMindfulness.

Un complet programa per viure un embaràs i criança conscients i saludables mitjançant la pràctica del mindfulness, amb beneficis científicament provats per a nadons i mares.

L’embaràs és un moment especial en la vida de la dona en el qual es donen molts canvis de forma accelerada. El cos va adaptant-se per acollir i permetre el desenvolupament d’una nova vida que creix dia a dia, però també canvia la ment de la mare, que es prepara per protegir i cuidar el seu nadó. Un procés en el qual és normal que sorgeixin dubtes i temors. I com en qualsevol procés, l’actitud és molt important: podem fer molt per millorar el nostre benestar i el del nadó si resolem amb serenitat les nostres pors, ens oblidem d’idees preconcebudes sobre la maternitat i explorem l’experiència de forma oberta, calmada i amable. Per a això, resultarà d’ajuda inestimable el mindfulness, una de les millors eines per viure un embaràs ple, feliç i saludable.

De la mà de dos experts, el doctor Andrés Martín Asuero i M. Teresa Oller, que han desenvolupat un exitós programa de Mindfulness per a l’embaràs a l’Hospital Clínic de Barcelona, aprendrem a viure aquesta etapa única amb més presència, salut i energia gràcies a senzilles tècniques i exercicis que també ens ajudaran a reduir l’estrès, ens acompanyaran durant el part i el postpart, i fomentaran el vincle amb la criatura que ha de néixer.

Dr. Jordi Roig Cutillas
Dr. Jordi Roig Cutillas
El Doctor i Pneumòleg Jordi roig Cutillas és llicenciat en Medicina i Cirurgia i Doctor Cum Laude per la Universitat de Barcelona. Format com a Especialista en Pneumologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Autor de més 100 publicacions en prestigioses revistes internacionals i de diversos capítols de llibres. Investigador principal de diversos assajos clínics internacionals. Gold Member de l’European Respiratory Society, Fellow de l'American College of Chest Physicians i membre del grup Colleman. Ha estat President del Comitè Científic i de Recerca de la SEPAR, Membre de la Comissió Tècnica Avaluadora de Projectes de Malalties Respiratòries del FIS, entre d'altres.