poster-72captura-pantalla2
XVII Simposium SEMA. Girona 2016
18 octubre, 2016

II Simpòsium Internacional “La tos en la pràctica clínica”

la tos en la practica clinica jordi roig cutillas

Segona edició del Simpòsium La tos en la pràctica clínica. Barcelona, 17 i 18 de febrer.

El pròxim 17 i 18 de febrer es celebrarà a Barcelona el II Simpòsium Internacional “La tos en la pràctica clínica” destinat a aportar una actualització d’un dels problemes més apressants de la pràctica mèdica com és la tos.

En aquest simpòsium s’aprofundirà en l’actualització dels mètodes i protocols diagnòstics de la tos, l’actualització dels tractaments de la tos en diferents situacions clíniques (MPOC, asma, tos en nens i altres situacions especials).

El pneumòleg Jordi Roig Cutillas estarà present en el congrès, moderant la sessió sobre les Novetats en el maneig de la tos i donant la darrera conferència magistral del simpòsium, sobre la Síndrome Aerotòxica.

Programa del Simpòsium

Dr. Jordi Roig Cutillas
Dr. Jordi Roig Cutillas
El Doctor i Pneumòleg Jordi roig Cutillas és llicenciat en Medicina i Cirurgia i Doctor Cum Laude per la Universitat de Barcelona. Format com a Especialista en Pneumologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Autor de més 100 publicacions en prestigioses revistes internacionals i de diversos capítols de llibres. Investigador principal de diversos assajos clínics internacionals. Gold Member de l’European Respiratory Society, Fellow de l'American College of Chest Physicians i membre del grup Colleman. Ha estat President del Comitè Científic i de Recerca de la SEPAR, Membre de la Comissió Tècnica Avaluadora de Projectes de Malalties Respiratòries del FIS, entre d'altres.